En aften med Holst

En aften med Holst

Gennem triangulering af teater, foredrag og musik bliver der kastet nyt lys på Knud Holst forfatterskab med udgangspunkt i hans novellekunst og digtning.
 

Arrangementet består af to dele:

Om forfatteren Knud Holst

Teater, Foredrag og musik

Historien om den vendsysselske forfatter Knud Holst deroute fra anerkendt og perspektivrig forfatter til ubehjælpelig alkoholiker, der ender sine dage i social armod, er efterhånden velkendt af mange. Smukt og rørende beskrevet af hans datter, forfatteren Hanne Vibeke Holst;  i hendes store roman; “Knud, den store”. Færre kender til Knud Holst egen særlige og rige digtning og novellekunst.

“MANDEN DER KOM OG GIK” - Teater Ordsmeden 

En triangulering af musik, billede og tekst. Skuespiller Lars Ditlev Johansen, musiker Torben Duedal Rasmussen og fotograf og filminstruktør Anne Svejgård har i samarbejde fortolket novellen; “Manden der kom og gik” og et udvalg af Knud Holst digte. Dette er der kommet en meget vedkommende fortælling ud af.

Arrangør: Teater Ordsmeden

Sted: Black Box
 

Spilledatoer

Onsdag den 16/8 19:30Køb billet
Torsdag den 17/8 19:30Køb billet

Syntes godt om

120 kr.

16/8-2017
17/8-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2017 indledes Vendsyssel Teaters næste fireårige egnsteateraftale. 

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317