Datapolitik

VI VÆRNER OM DINE DATA
På Vendsyssel Teater tager vi dine data alvorligt. Derfor arbejder vi efter følgende regler: 

Dataoplysninger vedrørende billetkøb

Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som du frivilligt oplyser ved billetkøb online. Det være sig f.eks. købshistorik, navn, mailadresse. 
Vi bruger kun dine data i forbindelse med vores kommunikation til dig, f.eks. ved aflysning af forestilling, påmindelser, for at kunne sende billet til adressen eller til andre praktiske formål. Billetten A/S er levenrandør af vores billetsystem.

Registrering af din adfærd

Når du besøger vores website, registrerer vi dine handlinger i Google Analytics via cookies. Alle registreringer har anonymiseret ip-adresse, og er dermed renset for data, der potentielt ville kunne spores til en privat bruger. Vores data bruger vi udelukkende til statistik, og til at optimere vores kommunikation til dig. Disse data kan kun tilgåes af relevante medarbejdere og partnere. 

Opbevaring af data

Data om din købshistorik og webadfærd opbevares i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Indsigt i oplysninger

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. 
Skriv en mail på teater@vendsyssel-teater.dk eller ring på tlf. 98 92 47 11

(opdateret d. 25.05.2018)

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317