For børn og familier

TEATER FOR BØRN
- OG DERES FAMILIER

Store teateroplevelser sætter sig i én, også dem man får som barn. Derfor har vi gjort vores bedste for at finde en række mindeværdige forestillinger til børn og deres familier. Vendsyssel Teater er også børnenes teater. Stedet hvor teater skal ses, mærkes og skabes. Udover vores børneforestillinger tilbyder vi forskellige teateroplevelser, hvor børnene inviteres indenfor i det magiske teaterunivers.

DAGINSTITUTIONER OG SKOLER
Små børn skal også have store oplevelser! Derfor tilbyder vi børneforestillinger helt ned til vuggestuealderen. Flere af vores forestillinger tilbydes til daginstitutioner og skoler. I sæson 22/23 kan daginstitutioner købe Vejrhanen, Der var engang og Cirkel. [pAp]-[kAs] – en forestilling til de mindste – tilbydes dagplejere. Skoleforestillingerne PING PONG og Don Quixote vises for hhv. 6. og 8.klasser i Hjørring Kommune.

BAGOM KULISSEN PÅ VENDSYSSEL TEATER
Kom med din daginstitution på rundvisning på Vendsyssel Teater, hvor vi ser, hvordan scenografierne bliver bygget, kostumerne bliver syet, og forestillingerne vises. Børnene har rig mulighed for at spørge og efter rundvisningen laver vi en lille skattejagt rundt på teatret. Tilbuddet er gratis og kan bookes via Skoletjenesten. 

KULTURFRIKADELLEN
Hvert år går fem institutioner i Hjørring Kommune – heriblandt Vendsyssel Teater – sammen om at skabe Kultur-frikadellen. En kulturel oplevelse for børn efterfulgt af fællesspisning – naturligvis frikadeller. Biblioteket sælger billetter til arrangementerne. Læs mere i facebookgruppen Kulturfrikadellen. 

DE SMÅ SYNGER
Har eller passer du børn i alderen 1-4 år? Så tag dem med til fællessang på teatret på udvalgte fredage fra oktober til marts. Korleder Christina Thoft og aben Albert tager de mindste med på sangeventyr med en blanding af kendte og nye sange.

JUL I BOXEN
Hvad er jul uden hygge med gode historier, sang, musik og godter? Kom i julehumør sammen med Vendsyssel Teaters talenter. De vil hygge og overraske både store som små fra 5 år og op 12., 13., 14. december 2022 kl. 17.30. 

SKOLEKOMEDIEFORLØB: 
ROMEO OG JULIE FOR BØRN
Med afsæt i Shakespeares Romeo og Julie kan elever fra 4. til 6. klasse på kommunale skoler gennemføre et fem- dages skolekomedieforløb på Vendsyssel Teater. Eleverne involveres i teksttolkning, karakteropbygning af rollerne, sceneteknik og fremførelse. Forløbet kører i uge 35 og uge 39 med plads til 28 elever pr. forløb, og afsluttes med en forestilling for forældre. Projektet er støttet af Hjørring Kommune, BMMK og Vendsyssel Teater, hvorfor skolens egenbetaling kun er 2.500 kr. Pladserne afsættes efter først til mølle-princippet.

KORDAG FOR SKOLEELEVER
Tag din skoleklasse eller dit kor med til en superfed dag med masser af sang, sjov og ballade med Kirsten Juul Seidenfaden & Band, når Musiklærerforeningen Vendsyssel mandag 10. oktober 2022 kl. 9.00-15.00 afholder kordag for 4.-6. klasser. 
Tilmelding til sidsevendmus@gmail.com

BRUG FOR HJÆLP ELLER MERE INFO?
Kontakt børneteaterkoordinator 
Marie Laub von Lillienskjold.

Marie Laub

 

HUSK VORES KLIPPEKORTSORDNING
- TIL BØRNE- OG UNGDOMSFORESTILLINGER

KLIK HER!

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317