I TEATRET MED PASNINGSTILBUD OG SKOLE

For at give flest mulige børn mulighed for at opleve teatrets magiske univers, inviterer vi pasnings- og skoletilbud i teatret – en mulighed for børn helt ned i vuggestue- og dagplejealderen. Under de enkelte forestillinger kan du læse en beskrivelse af den anbefalede aldersgruppe.

Kontakt børneteaterkoordinator Marie Laub von Lillienskjold på marie@vendsyssel-teater.dk // 2757 9551 for nærmere information. 

Herunder kan du læse mere om hvilke tiltag, tilbud og samarbejder vi tilbyder.

TEATER SOM LÆRINGSPLATFORM

Fælles teateroplevelser skaber sammenhold og ny læring. Udover den sanselige oplevelse i teatersalen, kan en teateroplevelse bidrage til gode samtaler og indgå som en del af et kortere eller længere undervisningsforløb, så det udvides til mere end en hyggelig dag i teatermørket.
Til nogle forestillinger er der udviklet undervisningsmateriale.
For mere information herom, kontakt børneteaterkoordinator Marie Laub von Lillienskjold på marie@vendsyssel-teater.dk // 2757 9551.

BRUG TEATRET – TIL LEG OG LÆRING

Udover teaterforestillingerne har vi også en række oplevelser, som på anden vis leder børnene ind i teatrets fortryllende univers. Tag børnene med på rundvisning, deltag i den store kordag eller kør et skolekomedieforløb.

RUNDVISNING – Bagom kulissen i børnehøjde
Vil I se, hvordan scenografierne bliver bygget, og hvor kostumerne bliver syet? Vil I med backstage, i salene og med op på scenerne? Så tag på en rundvisning på Vendsyssel Teater. Tilbuddet er gratis og kan af daginstitutioner og skoler bookes via Skoletjenesten. Børnene får rig mulighed for at spørge ind til det, de oplever, og efter rundvisningen laver vi en lille skattejagt rundt på teatret. 

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP