HVAD SKAL DU SE?

Tænker du, at teater kun er noget for dine forældre eller bedsteforældre? Så kig forbi og lad os overbevise dig om, at Vendsyssel Teater også kan give dig noget. Oplev en af vores forestillinger, find inspiration og underholdning til et af vores events eller brug huset til at hænge ud med vennerne, lave lektier eller bare vente på bussen eller toget.

DIT HUS

Både i foyeren og på første sal finder du små arbejdsområder med strømstik, hvor du er velkommen til at slå dig ned og lave lektier, slappe af eller hvad du ellers kan finde på. Der er gratis wifi i huset med koden Teater2017.  Vi har flere tilbud til dig, såsom TeaterTalent Vendsysselteaterskoledramaskolepraktik- og jobmuligheder – tjek dem ud her på siden.

UNGDOMSBILLETTER TIL 75 KR.

Vidste du, at du kommer billigere i teatret end i biografen?
Er du under 25 år eller studerende (med gyldigt studiekort), så koster en billet til en forestilling kun 75 kr. (normalprisen er omtrent 285 kr.)

Og så kører du i øvrigt gratis i bus og tog med fremvisning af en teaterbillet (klik her for mere info).

Whats not to like?

KLIPPEKORT

Ungdomsforestillinger (og familieforestillinger) er med i vores klippekortsordning. Billetprisen i løssalg er 100 kr., hvis du er under 15 år, og 110 kr. hvis du er over.

Men køber du et klipperkort med 10-klip – som du iøvrigt må dele med din familie og venner – kommer billetprisen ned på en flad 50’er.

Klippekortet er ikke personligt, og klippene kan bruges på én gang eller spredes over flere forestillinger i samme sæson.

Køb dit klippekort her.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP