Udsolgt

Aktivisterne

Gæstespil af Teatergrad

Klimakrise, krig i Europa, eksplosiv inflation, ligestillingskamp, #Metoo og demokratisk underskud. Listen af presserende samfundsproblemer kan fortsætte i det uendelige, og alt imens politikerne har travlt med Store bededag og undersøgelseskommissioner, vokser problemerne sig kun større. Men hvor bliver folkets oprør af? Har velfærdssamfundets lune tæppe lagt sig som en bekvem lammelse over hele befolkningen?

Året er 2024. Et band er samlet, for at gøre en forskel. De vil være bandet, som får dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed: Klimakrise, økonomisk krise, ligestillingskamp, demokratisk underskud og så videre, så langt tankerne rækker. De vil skabe musik som vækker aktivisme og forandring – når nu politikerne har givet op, eller vist sig som en del af problemet.

Forestillingen er en kalejdoskopisk vandring gennem de seneste 60 års aktivisme i både ord, billeder og musik. Det bliver en tur, der både provokerer, motiverer og inspirerer publikum til at konfrontere deres egen tilfredshed med tingenes tilstand. AKTIVISTERNE stiller spørgsmålene: Er civil ulydighed vejen frem? Hvor går grænsen mellem aktivisme og ekstremisme? Og hvor blev 68’er-generationen af – kommer de overhovedet udenfor villavejene længere?

I AKTIVISTERNE møder publikum en hybrid af koncert og teater, der gennem sange, musik og tekst, vækker både minder og følelser. Med indslag fra bl.a. John Lennon, Tracy Chapman, Rage Against the Machine og Madonna i samspil med Teatergrads nyskrevne aktivistiske kompositioner, kommer forestillingen vidt omkring i både udtryk og indhold.

Galleri

18. januar 2024
Kl. 19.30
Black Box // 15 år+

Oplev kunstnerne på og bagved scenen fortælle om deres arbejde med forestillingen. Skuespillere stiller op for at besvare dine spørgsmål til artist talk efter forestillingen den 18. januar 2o24.

Varighed: 90 minutter

Medvirkende

Rolf Hansen
Christine Worre Kann
Marie Louise von Bülow
Alfred Kann


Kunsterne bag

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen 
Dramatiker:Julie Petrine Glargaard 
Scenograf:Sir Grand Lear / Nikolaj Heiselberg Trap 
Idé & koncept:Teatergrad 


Priser

Løssalg: 235 kr.
Abonnement: 185 kr.
Gruppe min. 10 personer: 195 kr.
Under 25 år / Studerende: 75 kr.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP