Cabaret Café med Carl-Erik Sørensen

Med Carl-Erik Sørensen

NYE FORMATER PÅ VENDSYSSEL TEATER
Vi præsenterer fremover en række nye tiltag, og i den kommende tid, får vi besøg af forskellige kunstnere, der optræder med viser, anekdoter og musik i Cabaret Caféen.

Den 7. december kl. 19.00 går det løs med Carl-Erik Sørensen. Der er vel ikke nogen forfatter, der har sat sit præg så meget på dansk revy i de sidste årtier som Carl-Erik Sørensen. Han har været en ivrig tekstleverandør til en lang række af danske revyer. Hans eminente og musikalske sprogfornemmelse parret med et skarpt satirisk blik, har gjort ham til en af de bærende pæle i dansk revys fundament. Denne aften kan du opleve Hanne Laursen, Robin Haslund Buch, Lisbeth Gajhede, Jørgen Bing og pianist Andreas Svaneborg på scenen.

Cabaret-Caféen
Er en uhøjtidelig og musikalsk hyggetime, hvor skiftende kunstnere præsenterer en skuespiller, sanger eller forfatter. Vi tyvstartede i september med “Annas Ballader” – og fortsætter resten af sæsonen med følgende temaer:

Revykunstneren og visefortolkeren over dem alle, Osvald Helmuth (11/11-2023), den skarpe satiriker og uovertrufne rimsmed, Carl-Erik Sørensen (7/12-2023), en fransk afdeling med udgangspunkt i Edith Piaf og Jacques Brel (dog i dansktekstet udgave) (3/4-2024), og endelig en aften, der kredser om samfundsrevseren, humanisten og arkitekten Poul Henningsen, måske bedre kendt som PH (3/5-2024).

Derudover tilbyder Solistforbundet en ekstra cabaret, “Solisterier” (10/2-2024) med Karsten Jansfort og Pernille Schrøder, hvor der er gratis adgang – men hvor abonnenter til de øvrige cabareter har førsteret.

Cabareterne vil sædvanligvis spilles i Musiksalen, og “Hos Uffe” vil fuldende den hyggelige stemning med forskellige tilbud af lette retter og forskellige drikkevarer – specielt tilpasset cabaretens tema. På scenen vil opleves et varieret udbud af kunstnere: Hanne Laursen, Robin Haslund Buch, Mette Kolding, Elsebeth Laborn, Andreas Svaneborg, Ib Østergaard, Morten Wedendahl, samt cabaretbestyrer Jørgen Bing.

7. december 2023
19.00
Musiksal

Varighed: 60 minutter

Medvirkende

Hanne Laursen
Robin Haslund Buch
Lisbeth Gajhede
Jørgen Bing
Andreas Svaneborg


Priser

Billetter kan købes i Vendsyssel Teaters billetkontor for 100 kr./billet. Ønskes et cabaret-abonnement, kan det erhverves for kun 300 kr. – og giver således adgang til alle fem arrangementer. Reduktionen bliver automatisk tilgængelig når alle 4 shows lægges i kurven.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP