HANS

Vendsyssel Teaters 40-års jubilæumsforestilling

Kimen til Vendsyssel Teater blev lagt i 1984 i en lille baggård i Nørregade og bebor nu et af Danmarks mest moderne teaterhuse. Det 40-års jubilæum skal selvfølgelig fejres med en forestilling, der hylder teatrets historie og én af Vendsyssels mest ikoniske skuespillere, Hans Holtegaard! Han var med fra begyndelsen, og gennem hele sit kunstnerliv satte han et personligt aftryk på den teaterkunst, som Vendsyssel Teater i dag står på skuldrene af.

HANS er en hjerteblodsfortælling, som væves sammen af historiske tilbageglimt og en stor anekdotesamling fra de mennesker, der var tæt på teatret og på Hans Holtegaard. Venner, familiemedlemmer og kunstnerkollegaer har bidraget med personlige erindringer. Drag med på en festlig rejse, der fylder hjerterne med rørende, fængende og morsomme minder fra 40-års kulturhistorie i Vendsyssel!

Fotocredit: Tao Lytzen
23. nov.

 – 

19. dec. 2024
HVERDAGE 19.30 // LØR. 15.00
Urpremiere // Store sal

ARTIST TALK
Efter forestillingen den 10. december kan du opleve kunstnerne på og bagved scenen fortælle om deres arbejde med forestillingen.

ÅBEN PRØVE
Få et smugkig på sæsonens egenproduktioner, når vi slår dørene op til Store sal og inviterer til Åben Prøve. Du kan glæde dig til at opleve et udpluk af sæsonens forestillinger, komme tættere på det kreative arbejde og mulighed for at stille spørgsmål til instruktøren og de medvirkende. Åben Prøve er gratis og efter først-til-mølle princippet. Dato offentliggøres senere.

JULEFROKOST
Saml kollegaer, venner og familie til forestillingen HANS og få en anderledes teateroplevelse med en julemenu lige i Hans’ smag! Julefrokosten koster 230 kr. (excl. drikkevarer) og er et tilkøb til teaterbilletten.

Varighed: Offentliggøres senere

Medvirkende

Lone Rødbroe
Frida Cæcilia Rødbroe


Kunstnerne bag

INSTRUKTØR
Jørgen Bing
SCENOGRAF
Holdet
LYSDESIGNER
Anders Budolf Andersen
LYDDESIGNER
Kasper Neergård
RESEARCH
Mette Kolding


Priser

Løssalg 235 kr.
Abonnement 185 kr.
Gruppepris 195 kr.
Ungdoms- og studiepris 75 kr.

KONTAKT

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

CVR-nummer: 74841317

Åbningstider

Huset er åbent for offentligheden

 • Mandag-lørdag

  kl. 09.00 - 20.00

 • Søndag
  Lukket

Administrationen

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

Billetkontoret

 • Hverdage
  kl. 10.00 - 15.00

(Dog lukket mellem 12.30 og 13.15)
Åbner en time før forestillingsstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Webbureau ITTP