Koncert med Dan Dediu og tre strygere

 

Et meget spændende program med senromantiske og nutidige værker fremført af internationalt anerkendte musikere.

 

Dan Dediu. Hans værker er blevet opført i hele verden. Han har komponeret i mange genrer, lige fra kammermusik til sceniske værker og symfonisk musik. Et af hans orkesterværker, Wagner Under, blev opført af Aalborg Symfoniorkester for to år siden.

 

Yana Deshkova, violin, er 1. koncertmester ved Aalborg Symfoniorkester, hvor hun ofte har stået foran sine kolleger som solist i en stor violinkoncert. Med en international karriere i bagagen er hun desuden en meget aktiv kammermusiker og et særdeles kendt ansigt i Vendsyssel Festivalen.

 

Marius Ungureanu, bratsch, har haft en lang og afvekslende karriere som freelance musiker og solospiller i flere orkestre i bl.a. Schweiz og Danmark. Desuden et virke som komponist og ideskaber og arrangør af nye eksperimenterende koncertformer og kreative koncerter for børn.

 

Matthias Hehrmann, cello, er ligeledes solospiller i Aalborg Symfoniorkester og  en meget flittig kammermusiker. Han har ofte optrådt som solist samt medvirket og været arrangør af alle tænkelige kammermusikkombinationer ved utallige lejligheder. Medstifter af ensemblet ContiNeo, som virker i og omkring Kirsten Kjærs Museum i Thy.

 

Arrangør: Vendsyssel Teater & 

 

Lørdag d. 17. marts 2018

 

Sal: musiksal                                 kl. 15:00 til 17:00                                                    

Pris: 150 kr.

Medlemspris 75 kr. (for medlemmer af Hjørring Musikforening.)

 

OBS! Medlemsprisen til medlemmer af Hjørring Musikforening fås ikke via hjemmesiden, men kun ved at kontakte Vendsyssel Teater telefonisk, per mail eller via billetsalget på teatret. Oplys blot dit medlemsnummer.

Synes godt om

Tidligere forestilling

150 kr.

(75 kr. for medlemmer af Hjørring Musikforening mod fremvisning af medlemskort. Køb til medlemspris skal derfor ske fysisk på Vendsyssel Teater)

17/3-2018
Kl. 15:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317