Kære publikum

Som følge af de seneste anvisninger fra regeringen og sundhedsmyndighederne holder Vendsyssel Teater foreløbigt lukket.  Det betyder desværre, at forestillinger og øvrige arrangementer i perioden er aflyst, indtil vi igen åbner - dette bliver onsdag d. 3. juni
 

Der er sendt gavekort til alle, der har købt billetter til perioden, og I vil blive kontaktet på mail. Gavekortet er gyldigt i 3 år, og kan anvendes til alle vores forestillinger. 

Ønsker man i stedet en refundering kan vi kontaktes per mail. Send navn, forestilling, dato, registrerings- og kontonummer til teater@vendsyssel-teater.dk

Til information har teatercaféen Hos Uffe åben igen, og det er pt. kun gæster til teatercaféen, der har adgang til teater-bygningen.
 

Fra onsdag d. 3. juni er hele teatret åbent igen - vi tager naturligvis alle nødvendige forbehold ift. COVID-19.
D. 3. juni er i øvrigt også den dag vores nye sæsonkatalog for sæson 2020-2021 offentliggøres, så der er masser af gode oplevelser i vente!

Vi glæder os til at se Jer!

 

Med venlig hilsen
Lars Sennels
TeaterdirektørCOVID-19
På Vendsyssel Teater tager vi både vores ansattes og vores kunders sikkerhed meget alvorlig, og vi følger vi situationen omkring coronaviruset COVID-19 nøje.
Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som du finder ved at klikke her!

Synes godt om

Tidligere forestilling
11/3-2020
2/6-2020
Kl.

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317