12A INVITERER TIL COMEDY MED STAND-UP SHOWET: "DER ER ET YNDIGT LAND, MEN..."

Torsdag den 11. april 2019 kl. 20:00 i Musiksalen.

Ghaith Kashkul og Simon Riemann er nye talenter og stjerneskud indenfor stand-up, og de skal ud på deres første turné i år.
De har optrådt på landets forskellige ”Open Mics”, på Danmarks største komiker scene Comedy Zoo, og begge blevet valgt som nye talenter til Zulu Comedy Festival 2018.

Ghaith og Simon er begge blevet set som et frisk pust i den danske komikerscene.

Ghaiths stemme om integration, kulturforskelle, danske værdier og danskhed, har fået hans karrierer som komiker til at storme frem. Ghaith Kashkul vandt i år 2019 prisen som Årets Stjerne af Team Succes, grundet hans hurtige succes på komikerscenen.

“Der et yndigt land, MEN....”
Danskhed, flygtninge, integration, danske værdier og kulturforskelle, er alt sammen nogle af de mest debatteret og omdiskuterede emner i det danske samfund. Emner som alle har en holdning til, men som de færreste tilkendegiver. Emner som fylder de fleste avisforsider, nyhedsskærme og debatter. Det er noget som har fyldt, fylder meget og som i fremtiden, stadig vil fylde en del.

Emner som deler vandende, som tydeliggør de politiske, kulturelle og sociale skel i vores samfund.
 

Det koster som altid kr 20kr at komme ind.
• Øl og sodavand til 12kr 
• Tempt til 15kr 

⚫️Husk at 12A KUN er for folk mellem 15-25 år⚫️

DET ER IKKE MULIGT AT FORUDBESTILLE BILLET - SE VENLIGST BORT FRA NEDESTÅENDE FUNKTION OG DUK OP UDEN TILMELDING :-) 

Synes godt om

Tidligere forestilling

20 kr.

11/4-2019
Kl. 20:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317