Abrahams børn

Medvirkende: Hans Rønne

Instruktør: Peter Dupont Weiss

”Abrahams børn” er et forsøg på at bygge bro mellem religionerne og skildre det fælles udspring, som ikke tildeles megen plads i religionsdebatten. For hvor meget ved vi egentlig om islam eller jødedommen? Forestillingen går i kødet på forskellene, men det er også en fortælling om tre religioner, som har smittet og beriget hinanden – kulturelt, åndeligt samt intellektuelt. 

Ved hjælp af den norske dramatiker Svein Tindbergs prisvindende tekst, oplevelser fra en skelsættende rejse til Mellemøsten samt en blanding af personlige erindringer, historiske fakta og religiøse tekster, tager Hans Rønne os med på en tankevækkende rejse i de tre store monoteistiske religioner.

Synes godt om

Tidligere forestilling
1/9-2016
Kl. 19.30

Nordjyske

Morten Hede

Aarhus Stifttidende

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317