APRILFESTIVAL - Festivalshow

TORSDAG 4. APRIL 2019 KL. 17:00 og 19.00
STORE SAL - GRATIS

BILLETTER TIL FESTIVALSSHOWET ER GRATIS - BESTIL DIN BILLET NEDERST PÅ SIDEN.

BILLETTER TIL FESTIVALLENS ØVRIGE FORESTILLINGER KAN BESTILLES PÅ WWW.APRILFESTIVAL.DK
(DE ER OGSÅ GRATIS)

I festivalugen oprettes der billet- og informationscenter på Vendsyssel Teater, hvor man også kan bestille og afhente billetter i ugens løb.
Læs mere om Aprilfestival 2019 her.

CA. 160 FORESTILLINGER OG CA. 600 OPFØRELSER. GLÆD DIG!

Aprilfestival 2019 åbnes i Vendsyssel Teater med et stort festivalshow.
Her kan du møde nogle af de mange teaterkunstnere, der spiller forestillinger rundt om i Hjørring Kommune under hele festivalugen. Forestillinger for vuggestuebørn, børnehavebørn, skolebørn, teenagere – og alle deres voksne. Både børn og voksne er velkomne.Gratis billetter: aprilfestival.dk

'Aprilfestival er verdens største teaterfestival for børn og unge. I 2019 er Hjørring Kommune vært for festivalen, så vi kan godt begynde at glæde os til en uge, hvor der bliver teater over hele kommunen. Vi glæder os til at kunne byde de mere end 100 børneteatre og de mange gæster fra Danmark og hele verden velkommen her i vores kommune. Det er en begivenhed, som vil tiltrække tusindvis af gæster. Noget som handelslivet, restauranter og overnatningssteder også kan komme til at nyde godt af. Det bliver en uge med teater for både store og små på bl.a. skoler og institutioner, i landsbyer, på biblioteker og virksomheder. Ja, hele kommunen bliver et overflødighedshorn af teaterforestillinger for hele familien.
Glæd jer - det bliver fantastisk!'


Arne Boelt
Borgmester

 

 


Se åbningsshowets trailer her på siden!

Program for festivalshohwet finder du ved at klikke her!

Synes godt om

Tidligere forestilling
4/4-2019
Kl. 17:00 og 19:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317