BEL CANTO-EFTERMIDDAG
VESNA DJORDJEVIC, SOPRAN (DEN SYNGENDE LÆGE)
IB BUCHHOLTZ, PIANO

LØRDAG 7. AUGUST 2021 KL. 16.00
SAL:  MUSIKSAL

Billetpris: Kr. 125 kr. 

OBS: BILLETTER KAN KØBES IGENNEM VENDSYSSEL FESTIVALENS BILLETSYSTEM:
BEL CANTO-EFTERMIDDAG OG KAN IKKE KØBES IGENNEM TEATRETS BILLETSYSTEM. 
VI BEKLAGER FEJLEN. 

Arrangør: Soroptimist International Hjørring


Sopranen Vesna Djordjevic er Frederikshavns syngende læge. Hun har læst medicin på Det Medicinske Universitet i Beograd, men afbrød på et tidspunkt sin lægeuddannelse for at uddanne sig til koloratur- og bel canto-sanger på konservatoriet i Beograd og færdiggjorde så efterfølgende lægestudiet. Hun arbejder til daglig som praktiserende læge i Frederikshavn og har været aktiv som sanger i Danmark siden 2010.

Ib Buchholtz var fra barnsben Frederikshavns ”12-årige harmonikavirtuos”. Han er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og har sat sig spor indenfor alle musikgenrer og optrådt med så forskellige ensembler som Aalborg Symfoniorkester, De Gyldne Løver, Nils Hausgaard, Drachmann-pigerne, Johnny Madsen, Ib Grønbech m.fl., og han har medvirket på mere end 75 grammofon- og cd-udgivelser.

Velkommen til en spændende eftermiddag fyldt med skøn og tidløs musik.

Program: Sange og arier fra bel canto-stilens glansperiode (V. Bellini, G. Puccini, G. Verdi), samt værker af G.F. Händel, C. Frank, C. Orff, A.L. Weber, S. Rachmaninov og J. Strauss.

 

Synes godt om

Billetpris: Kr. 125 kr.

7/8-2021
Kl. 16.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317