Berea Bluegrass Band

Berea Bluegrass Band

I næsten tyve år har Berea College Bluegrass Ensemble fra Kentucky, USA henrykt publikum med deres åbenlyse talent og deres glade, livsbekræftende shows.

Berea College Bluegrass optræder med sange og musik fra Appalachia-området og omkringliggende stater, hvor de blander bluegrass og den traditionelle musik fra bjergene med samtidig moderne rytmer.

Bandets leder og skaber, Al White, arbejder hvert år med talrige talentfulde musikere, som altvidende bluegrass-instruktør, med henblik på at hvert eneste show er finpudset og professionelt.

Udover at have optrådt ved officielle arrangementer i Berea College regi, har bandet rejst den østlige del af USA tyndt samt deltaget i festivaler i Irland og Japan. Dette års besøg til Danmark inkluderer koncerter ved DGI’s Landsstævne i Aalborg, Rebildfesten og i Vendsyssel.

Bandets medlemmer består af: 

Brenna MacMillan, oprindeligt fra Kentucky, på banjo og sang.
Julie Nelms, oprindeligt fra North Carolina, på violin.
Casey Pependieck, oprindeligt fra Oregon, på bas.
Katie Bledsoe, oprindeligt fra Virginia, på guitar og sang.
Al White, oprindeligt fra New Mexico, på mandolin.


Bandet har adskillige CD udgivelser bag sig og har senest optrådt på den landsdœkkende TV-station NBC. På YouTube kan man blandt andet høre “Mighty Mississippi”, “Rocky Road Blues” and “St. Ann’s Reel” .


 

Arrangør: Sparevent

Sted: Musiksal

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

200 kr.

7/7-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317