BERUSELSE

BERUSELSE

GÆSTESPIL AF TEATRET ST.TV. & TEAM TEATRET
FREDAG 22. MARTS 2019 KL. 19.30 - BLACK BOX

Udadtil er familien helt perfekt. Datteren er 12-tals pige, og sønnen er fodboldfreak. Men under overfladen lurer alkoholmonstret. Det vrimler med hvide løgne og bortforklaringer. Alle vil gerne dække over sandheden, i håbet om at problemet går over om lidt... Men en dag bliver den fælles fortielse afsløret.

Medvirkende: Ernesto Piga Carbone, Sofie Ancher Vea, Anders
Cornelius Zoffmann og Marianne Søndergaard
Tekst: Thomas Markmann og Sosha Teperowska
Instruktion: Line Paulsen
Scenografi: Nadia Nabil
Musik: Sune Skuldbøl Vraa

AFTERTALK!
Efter forestillingen er der mulighed for at blive til en aftertalk. Skuespillerne fortæller lidt om tilblivelsen af forestillingen, og psykoterapeuten Olav Poulsen fra TUBA fortæller lidt om rådgivnings-organisationens arbejde. Herefter er der åben dialog, hvor alle kan byde ind.

OM TUBA OG OLAV
Olav Poulsen er psykoterapeut i TUBAs afdeling i Hjørring og har stor erfaring i at hjælpe børn og unge fra familier med misbrug.
TUBA tilbyder terapi og rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med misbrug. De unge kan gratis og anonymt henvende sig til en af TUBAs 31 afdelinger fordelt over hele landet. I 2018 var over 3.000 unge i terapi i TUBA.
Udover individuelle terapisamtaler og gruppeterapi giver TUBA online rådgivning via chat og brevkasse, ligesom organisationen afholder undervisningsaftner for de unge. Vi arbejder også for at sætte fokus på de mange unge, der kæmper med senfølger af at have misbrugende forældre og for at klæde fagpersoner godt på til at opdage og hjælpe børn, der ikke trives på grund af en eller begge forældres misbrug.

 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

LØSSALG: kr. 215
ABONNEMENT: kr. 165
GRUPPE + 10: kr. 175
UNGE UNDER 25 ÅR OG STUDERENDE: kr. 75

22/3-2019
Kl. 19:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317