CELTIC HORIZON BAND
- koncert


TORSDAG DEN 8. OKTOBER 2020
KL. 19:00
MUSIKSAL

Arrangør: Celtic Horizon Band

Celtic Horizon Band består af grundstammen fra den hedengangne skotske gruppe Beggars Row med Bob Ferguson i spidsen, en gruppe der adskillige gange har henrykket det danske publikum. Celtic Horizon Band er et skotsk band alle klædt i skotske tern. De spiller tempofyldt glad musik, keltisk musik, skønne ballader, egne sange og melodier. Når Celtic Horizon Band er på scenen, er der fest og høj stemning. Det er et band, som kommer tæt på publikum og garanterer en medrivende oplevelse.

Biografi af det skotske band: Celtic Horizon Band
Som duo startede gruppen oprindeligt under navnet The Celtic Horizon og optrådte som sådan, for det britiske og hollandske publikum i 12 år, bestående af Bob Ferguson og Neil Nicholson, begge kendte hovedfigurer fra det nu nedlagte, men meget publikumspopulære skotske band, Beggars Row. Duoen har optrådt til ethvert tænkeligt type arrangement, men især i forbindelse med firma events, blev de specielt eftertragtet og fandt sig her en niche, og i kølvandet heraf, opstod netop Celtic Horizon Band.
Med deres unikke optræden med et mix af koncert, show og dans til samspilskoncerter, såkaldte Ceilidhs, blev de straks en succes, og har siden optrådt for utallige nationaliteter fra hele verden. Af højt profilerede spillesteder i hjemlandet Skotland, kan nævnes det estimerede Stirling og Edinburgh slot, det 1. klasses Gleneagles Hotel, samt andre hoteller af bedste skuffe, som gruppen kan skrive på kundelisten, og figurerer ofte i både radio og Tv-programmer. Showet kan sagtens tilpasses det specifikke publikum, hvor netop gæsterne bliver inddraget og delagtiggjort ved at være en del af den spøjse og underholdende optræden, og vil derfor være det ideelle valg til såvel firma arrangementer, festivaler, som spillesteder af næsten alle størrelser, og kan derefter love en underholdende og fornøjelig oplevelse i selskab med gruppen.


Celtic Horizon Band består af:
Bob Ferguson: Sang – guitar – fløjte – mundharmonika – mandolin og bodhran.
Neil Nicholson: Sang – keyboard – basguitar og bodhran.
Sebastian Meijer: Violin – sang -- djembe og bodhran.
Menno Schilstra: Sang – basguitar – guitar – bouzouki – oktav mandolin – bas tromme cajun – mundhamonika – ’low’ fløjte og bodhran.


Som ophavsmand bag gruppen Beggars Row, optrådte Bob Ferguson gennem 17 år i Holland, Danmark, Belgien, Norge og turnerede i Rusland, USA og Israel, udover de britiske lande. Han optræder også soloshows, og er bl.a. forsanger i et musikshow med traditionelle kendte numre, baseret i Skotland, som henvender sig specielt til firma events, men deltager derudover i mange projekter i både Skotland og Europa. Har også stor succes med sit onemanshow; The Parody Man.
Neil Nicholson startede allerede som 14-årig i flere bands, såsom Crann Tara – Mike Heron Band, samt en række andre grupper, før han fandt sin plads i Beggars Row. Neil optræder også i Crazy Celtic Clans og Celtic Hearts.
Sebastian Meijer har optrådt med flere bands, såsom violinist i Irish Music Group Woundsend-ensemblet og folkedoen The Burry Boys. De har optrådt på mange spillesteder, herunder; Skagen Festival i Danmark. Derudover optræder han med Shamrock, Joint String Friends, Crazy Celtic Clan, med Bob og Neil fra det skotske band Beggars Row, Rolling Home Shantykoor, Celtic Hearts og Andehlian. Sebastian har medvirket på flere kunstneres CD’er. Sebastian sluttede sig til Celtic Horizon band i 2015 på deres europæiske ture.
Det første musikinstrument Menno spillede var mundharmonika, efterfølgende blev det til keyboard og sang vokaler. Senere lærte han at spille guitar, tin fløjte, ”low” fløjte, basguitar, bouzouki og bodhran og bas cajun, som han har bygget sig selv. Menno optræder også i The Joint String Band fra Holland og har været involveret i flere andre musikalske projekter og bands som Burry Boys og Celtic Crazy Clan. Menno sluttede sig til Celtic Horizon Band i 2018.

Spilledatoer

Torsdag den 8/10 19:00Køb billet

Synes godt om

130 kr.

8/10-2020
Kl. 19:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317