COMEDYKLUBBEN & VENDSYSSEL TEATER

Torsdag den 26. september 2019
Klokken 20:00
Musiksal

Det er ”lille fredag” så hvorfor ikke starte aftenen med en drink og et godt grin.
Tag dine venner med til stand-up, som er lavet af komikere – til comedy-fans.


Værten denne torsdag aften er Tjelle Vejrup, og de to standupkomikere er Jacob Taarnhøj og Jonas Mogensen.

Vært Tjelle Vejrup
Med en både tilbagelænet, energisk, impro-præget og meget jysk tilgang tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt, hvad der er dansk, fjollet og sjovt.

 Tjelle har de seneste år være en del af en masse tv-programmer og du kender ham måske fra "DM i Stand-up 2013" (TV2 Zulu), "Hjalte VS Tjelle" (DR Ultra), "Han Får For Lidt" (DR3), "Knald For Danmark", "Rumrejsen 2018", "Danmarksindsamling 2017" (DR1), "Bingo Banko"(TV2) og "Live Fra Bremen" (TV2)

Komiker Jacob Taarnhøj
Jacob Taarnhøj debuterede med et brag, da han i 2012 vandt “De Nyeste Nye”, en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet vej for optræden ved Zulu Comedy Galla i 2013, på Frank Hvams minitour NYT samt ved Zulu Comedy Galla 2017, hvor han fik tildelt talentprisen.

Jacob optog i 2018 sin første onemanshow, der kan ses på TV2 Play i 2019.

Se en snas med Jacok Taarnhøj her!

Komiker Jonas Mogensen
Jonas gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Stand-up show, der blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Stand-up uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne “Grand Danois” på TV2, og i “Er Vi Der Ikke Snart?” på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Jonas’ seneste projekt er “Minkavlerne” er en tv-serie der har premiere til efteråret på TV2 Zulu, som han selv har været med til at skrive og medvirker i.

Se en snas med Jonas Mogensen her!

Synes godt om

Tidligere forestilling

Kr. 120

26/9-2019
Kl. 20:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317