Dans Argentinsk tango med din nabo

Torsdag d. 26. april kl. 19.30 til 21.30

 

Kom og få en smagsprøve på den kommunikation, der lokker tangodansere tilbage på gulvet gang på gang.

Men pas på: det er livsfarligt at begynde! Det går i blodet! Det bliver en livsstil og du vil aldrig blive den samme igen - du bliver en bedre udgave af dig selv!

Det kan være svært at overtale mænd til at gå til dans, men her er verdens bedste argumenter:

Det er dansen for mænd der ikke gider svinge med hofterne. Det er dem der bestemmer og deres vigtigste opgave er at føre, træde i karakter som mænd og få deres partner til at se hamrende godt ud.

 

Da tango er en pardans er det selvfølgelig en god ide at medbringe en danse partner, så hiv fat i fruen, manden, naboen eller en af vennerne og kom til at par fornøjelige timer i tangoens tegn. Kommer du alene skal vi nok sørge for at du kommer til at danse alligevel

Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og vi lover det bliver sjovt. Medbring gerne lette sko der sidder ordentligt fast, helst med lædersåler, maosko eller en god solid uldsok. Undgå gummisåler.

 

Susanne Sangill (Teaterleder og skuespiller) og Nick Pedersen (Scenograf) vil føre jer sikkert igennem tangoens grundtrin og fortælle lidt om dansen og om hvorfor denne dans bliver en livslang kærlighedsaffære.

De har åbnet, det de selv kalder DANMARKS MEST RUSTIKKE TANGOBULE i Skørping, de har danset i 10 år og underviser både i Skørping og Aalborg, så skulle trangen til at fortsætte efter introduktionen melde sig, er der masser af muligheder. 

 

Arrangør: Vendsyssel Teater &

 

Foyeren og det er gratis

Synes godt om

Tidligere forestilling

Gratis

26/4-2018
Kl. 19:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317