DET VI IKKE TALER OM!

Mandag den 25. november 2019
Klokken 18:30 til 20:30
Musiksal
Arrangør: Henriette Søvind

Hvem tør at bryde tabuerne og ikke mindst sætte ord på dem? Det gør jeg i mit nye foredrag, hvor jeg taler om alt det, vi ikke tør at tale om. Jeg tager fat på emner som handler om, hvorfor jeg hader min eksmand, og hvorfor jeg samtidigt har et behov for at følger med i, alt hvad han laver på Facebook. Er det okay ikke at elske sine bonusbørn som sine egne børn? Hvad er det, det gør, at vi kommer til at sladre om vores veninder? Hvorfor føler jeg mig så ud brændt på trods af, at jeg har alt? Hvorfor kan jeg ikke komme videre efter en skilsmisse eller en fyring? Og ikke mindst - hvad er søsterskab?
I som publikum er også velkommen til at byde ind med emner, som står i vejen for jeres drømme, og jeg vil belyse emnerne fra en helt ny vinkel. På den måde kan du slippe det gammel og holde fokus på det, der gør dig glad!

JEG GIVER DIG REDSKABERNE TIL AT TURDE AT GÅ EFTER DINE DRØMME
Jeg vil nemlig hjælpe dig til at se, at det er i kriserne guldet ligger, og at det er, det uperfekte, som gør dig helt perfekt!

Om dit mål er, at du vil være smukkere, tyndere, klogere, gladere – eller have ny en kæreste, job eller et hus? Så handler det om, at du træffer et valg i dit liv og sætter dig selv ved roret, så du kan få præcis dét du drømmer om.

Henriette Søvind er kendt for Talkshowet på facebook ”Det vi ikke taler om!”. Derudover er hun foredragsholder, samfundsdebattør, ekspert i kvinders sind, og uddannet NLP-Master - Trainer, Livsdesigncoach, skyggevejleder/coach, kostvejleder, og så er hun forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du.

 

Billet bestilling på: https://henriettesoevind.dk/det-vi-ikke-taler-om

 

BESTIL DIN BILLET VIA OVENSTÅENDE LINK :-) 

Synes godt om

Tidligere forestilling

199 KR.

25/11-2019
Kl. 18:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317