Dobbeltkoncert med
Søren Krogh & Marie Frank

Dobbeltkoncert med Søren Krogh & Marie Frank

Den gamle Hjørring-dreng, Søren Krogh er for en kort bemærkning vendt hjem for at spille koncert med sangerinden og sangskriveren Marie Frank. De er gået sammen om denne dobbeltkoncert, som viser to forskellige dansksprogede sangskrivere, som alligevel er endt det samme sted med koncerter, der emmer af musikalitet, nærvær og historiefortælling.

Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde den nordjyske troubadour Søren Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger …           

I 2015 udkom Maries Franks anmelderroste 6. album “Kontinua", hvor hun for første gang synger på dansk. Sangene kredser på poetisk vis om sammenhæng og brud, og om udfordringen i at forblive hinandens medmennesker, i stedet for langsomt at udvikle sig til hinandens "modmennesker".

Søren Krogh og Marie Frank har denne aften selskab på scenen af hhv guitaristen, Janus Bechmann og guitarist, Anders Pedersen.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Arrangør: Sparevent

Stedl: Musiksal
Tidspunkt: 19:00

Synes godt om

Tidligere forestilling

200 kr.

31/8-2017
Kl. 19.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317