What

Young

Men

Do

præsenteret af DOX:ON:TOUR

"What Young Men Do" af Jon Haukeland

DOX:ON:TOUR præsenterer:

Dokumentarfilmen "What Young Men Do" af Jon Haukelandvinder af årets norske dokumentar ved Bergen International Film Festival i oktober 2016 og nomineret i CPH:DOX's internationale hovedkonkurrence DOX:AWARD.

I forbindelse med visningen af ”What Young Men Do” har vi inviteret foredragsholder Mads Hardahl-Haugaard som oplægsholder og debattør. "At være menneske" er den brede ramme for oplægget. Centraler temaer fra filmen; identitetsdannelse, loyalitet, higen efter stimuli eller mening med livet m.v., perspektiveres og debatteres.

Noah er 15 år, da han bliver arresteret for fire tilfælde af groft røveri. Som straf bliver den unge lømmel tvunget til at flytte fra sin mor og barndomsvennerne i Oslo og ud til sin far i, den noget mindre spændende forstad, Bærum. Nedtur!

"What Young Men Do" er en ungsomsfilm om at måtte kæmpe med integration og identitet, når man egentlig bare vil have det for vildt. Men der stopper enhver lighed med en klassisk ungdomsfilm-for-velmenene-voksne også. Filmen er nemlig fortalt af Noah selv, og balancerer stilsikkert mellem socialrealisme, indvandrerkrimi og absurd komedie.

Filmen er en stilsikker, norsk ungdomsfilm om en teenage-knægts første møde med systemet - fortalt af ham selv i en skæv hybrid mellem dokumentar og fiktion.Ved hjælp af observerende filmmagi og rekonstruktioner får man en eftertænksom film om loyalitet, ambitioner og identitet i et splittet Oslo.

Filmes varighed er 100 minutter - efterfølges af oplæg/debat.

CPH:DOX retter fokus på aktuelle og debatskabende temaer og er blandt verdens største og førende dokumentarfestivaler. De sidste to år har de været på tur med DOX:ON:TOUR, der byder på spritnye, øjenåbnende dokumentarfilm med tilhørende oplæg, debatter og events. Fra den 16. - 30. marts besøger de syv nordjyske kommuner.

Tidspunkt: 16:00 - 18:45

Sted: Musiksal

OBS! Gratis entré ved fremvisning af flyer, som kan hentes i vores billetsalg de næste tre dage!

Synes godt om

Tidligere forestilling

Kr. 50.00

26/3-2017
Kl. 16.00

Læs ANMELDELSE af filmen her...

 

http://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/what-young-men-do/

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317