EKKOER AF FEJRING
- En teaterkoncert af Ikarus Stage Arts


TORSDAG 27. MAJ 2021
KL. 17:00 OG 18:00

MUSIKSAL
VARIGHED: 30 MIN.
FRI ENTRE

OBS: Husk coronapas hvis du vil ind at sidde i musiksalen.

Ekkoer af Fejring er en teaterkoncert der vil fejre livet, udtrykke taknemmelighed gennem sang, og skabe et rum, for at huske dem, der ikke længere er i blandt os.

I alle kulturer er dåben, brylluppet og begravelsen nogle af de vigtigste fejringer i samfundet. Iblandt disse fælles ritualer og manifestationer er sangstemmen et effektivt instrument og en vigtig udtryksform.

Dette projekt vil prøve at genskabe gamle og nye traditioner, ved brug af musik fra hele verden (Europæisk, Latinamerikansk, Balkan-musik mm.)

Instruktør: Carolina Pizarro
Performere: 13 kunstnere fra 11 forskellige lande

Co-produktion: Nordisk Teaterlaboratorium                                                                                                                                  
 

Ikarus Stage Arts er en international multidisciplinær gruppe og platform for teaterresearch. Den er instrueret af Carolina Pizarro og Luis Alonso, der begge er skuespillere på Odin Teatret og en del af Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro, Danmark.                                                          

Ikarus’ repertoire er utroligt alsidigt; gadeteater, parader, forestillinger, koncerter mm. Gruppen har optrådt til festivaler i Europa, Asien og Amerika og henvender sig til alle slags publikummer.      

Samtidig med deres kunstneriske aktiviteter, organiserer Ikarus Stage Arts en lang række research projekter for professionelle skuespillere såvel som møder, der søger at foranledige social inklusion og udvikling gennem skuespilskunsten.

Spilledatoer

Torsdag den 27/5 17:00Køb billet
Torsdag den 27/5 18:00Køb billet

Synes godt om

Gratis

27/5-2021
Kl. 17:00 OG 18:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317