En aften med Holst

EN AFTEN MED HOLST

TEATER, FOREDRAG OG MUSIK

Vi kaster nyt lys på Knud Holst forfatterskab

Knud Holst var en særlig og lovende Vendsysselsk forfatter, som udover en lyrisk åre, udover det sædvanlige, også beskrev livet i det nordjydske, så livet som Vendelbo fik en stemme man ikke før havde hørt. 

Hans deroute som menneske og forfatter er smukt og rørende beskrevet af hans datter, forfatter Hanne Vibeke Holst i hendes roman; ´Knud, den store”, som er blevet læst af mange. Vi har med stor glæde dykket ned i Knud Holst eget forfatterskab og lader det komme til udtryk, gennem teater, foredrag og koncert.

Gå ikke glip af en helt særlig aften i Knud Holst og vores selskab.

TEATER 

Teater Ordsmeden spiller deres forestilling; “MANDEN DER KOM OG GIK”. En triangulerende teaterforestilling der blander musik, billede og film med levende historiefortælling

FOREDRAG

Jens Anders Djernes; om Knud Holst liv og digtning

MUSIK

Musiker og komponist; Michael Slot Pihl spiller numre fra hans meget roste CD; “SORT SOMMER”

Arrangementet blev med stor succes lavet på Løkken Kulturhus i februar måned og mange gik forgæves, derfor er det en glæde for os at kunne gentage successen her på Vendsyssel Teater.

 

Arrangør: Teater Ordsmeden

Sted: Black Box
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

120 kr.

16/8-2017
17/8-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317