ODIN TEATRET & EUGENIO BARBA
Da den unge, italienske instruktør og teaterteoretiker Eugenio Barba og hans teatergruppe i 1966 kom til Holstebro, var der ingen, der anede, at Odin Teatret skulle blive et af byens stolteste vartegn. Men sådan gik det. Odin Teatret er blevet verdensberømt – kendt for sine symbolrige billedforestillinger med musik og kropsudtryk fra mange kulturer.

Odin Teatret turnérer i hele verden, og kun sjældent i Danmark. Men nu kommer Odin Teatret til Hjørring, og du har muligheden får at få en unik oplevelse med Eugenio Barba!

MANDAG 9. SEPTEMBER 2019, KLOKKEN 12:00-13:30: 'MANDEN, DER GJORDE DET UMULIGE'
Frokostmøde med Eugenio Barba, der som ukendt, italiensk teaterkunstner i 1966 kom til Holstebro med Odin Teatret. I dag er han 82 år og verdenskendt instruktør, forfatter og æresdoktor.

 Dette er et møde om at forfølge sine drømme. Også når mange folk fortæller en, at drømmene ser fuldstændig urealistiske ud… Et møde om at skabe en virksomhed, en event, et projekt – eller et kunstværk. Om at skabe netværk og om at være tro mod sine egne ideer.

Program: 
Først serveres en let frokost. Derefter interviewes Eugenio Barba af Vendsyssel Teaters dramaturg Anne Middelboe Christensen. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål og snakke sammen på tværs.

Alle er velkomne: Erhvervsfolk, kommunefolk, politikere, kunstnere, undervisere - garvede folk, iværksættere, studerende og folk, der bare er nysgerrige på at møde en af dansk teaters store personligheder.

Pris: kr. 175 inkl. frokost og 1 øl/vand.

Klik her og se hvad der ellers kommer til at ske, når Odin Teatret kommer på besøg i Hjørring...

Synes godt om

Tidligere forestilling

kr. 175 inkl. frokost + 1 øl/vand

9/9-2019
9/9-2019
Kl. 12:00-13:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317