Dette arrangement er desværre aflyst pga. den midlertidige nedlukning af teatret ifbm. Corona-situationen i Nordjylland. Læs mere om vores nedlukning, og hvordan du skal forholde dig her.

FESTIVAL OF VOICES
LØRDAG D. 21. NOVEMBER 2020 KL. 14:00
MUSIKSAL

Arrangør:  Komponistgruppen Snow Mask


Festival of Voices
…er en farverig dag, der udforsker sangen og sangstemmen, både i traditionel forstand - f.eks. i fællessang - og i nye former for brug af stemmen, sådan som tidens sangere og komponister arbejder med at udvikle den.

Projektet præsenterer sangsolister af højeste karat – international og danske - foruden lokale stemmer som sangelever fra nordjyske musikskoler, amatørkor - og dagens publikum! Og på programmet står bl.a. nordjyske komponister.

De forskellige indslag blandes i en storstilet musikdag, der vil genlyde af en mangfoldighed af stemmer.

PROGRAM
14:00
Tenoren Jens Olav Hechmann optræder i de klassiske former med sang og klaver og præsenterer desuden sine velklingende eksperimenter med det særprægede og sagnomspundne australske ur-instrument, didgeridoo, som akkompagnement.
Sangeren og musikpædagogen Christina Dahl fra Århus leder en kreativ workshop for åbent tæppe med sangelever fra nordjyske musikskoler

Ca. 15.30 Pause

16:00 Kammerkoret Dorimus ved dirigent Doris Kjærgaard runder dagen af med korsange anno 2020

16.30 Slut


Snow Mask er et kollegialt samarbejde mellem en række nordjyske komponister. Samarbejdet udmønter sig bl.a. i initiativer til koncerter og festivaller, der alle ønsker at øge kendskabet til den nye musik, vor egen tids, og dens opsøgen af nye udtryksmuligheder og klange.

KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

Synes godt om

Tidligere forestilling

Voksne: 100 kr.
Gratis for børn og unge under 18 år (kan kun bestilles via teatrets billetkontor)

21/11-2020
Kl. 14:00-16:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317