Suzan Daoud

Foredrag med Suzan Daoud

-DENNE FORESTILLING ER DESVÆRRE AFLYST!
Mandag den 23. marts 2020
Klokken 19:00 til 21:00
Varighed: 2 timer inklusiv pause
Musiksal

"Fra flygtningelejr til lokalpolitik"
Mød en stærk kvinde og få en personlig beretning om ”Vejen væk fra Baalbeck", som er en personlig beretning om Suzans liv som flygtning og nye liv i Danmark.

 Et liv som flygtning er ikke et nemt og sjovt liv, men en hverdag med flere udfordringer, end de fleste mennesker kommer til at møde. Udfordringen er blandt andet at skulle falde til i et samfund, der er så forskelligt fra det man oprindeligt kommer fra. Hvordan føles det pludselig at stå i Københavns Lufthavn som palæstinensisk flygtning fra en flygtningelejr? Hvordan tilegner man sig fra den ene dag til den anden en ny kultur, et nyt sprog og et nyt tankesæt?


Arrangør: Vendsyssel Teater & FOF Vendsyssel

Billet købes her på www.fof-vendsyssel.dk


DET ER IKKE MULIGT AT ANVENDE NEDESTÅENDE FUNKTION "FORUDBESTIL BILLET"
- BRUG I STEDET OVENSTÅENDE LINK.

Synes godt om

Tidligere forestilling

150 kr.

23/3-2020
Kl. 19:00 til 21:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317