FREDAG MED DIN NABO

Fredag med din nabo: samtalekort 

Fredag d. 14. september 2018 

Ved hjælp af samtalekort skal vi mødes over en snak om Danmark set indefra og udefra.
Samtaler mellem dig og dine naboer om, hvad der ligger mellem linjerne i dansk kultur, og hvordan dansk kultur tager sig ud set udefra. Emnerne spænder vidt. Lige fra ’dansk humor’, ’mad- og måltidskultur’, ’kvinder og mænd’, ’demokrati og folkestyre’ til ’religion og sekularisering’ og meget mere.

Samtaledagen er at få så mange som muligt til at tale med om et aktuelt og relevant emne, imens vi hygger med kaffe, te og lidt godt til ganen. 

Men det vigtige er, at få sat samtalen i gang.

God fornøjelse med Samtaledagen!

"Vi mødes og snakker om absolut ingenting gennem en hel aften, og det er simpelthen skræmmende. Hvis man prøver at bringe et emne på banen, som måske er aktuelt og kontroversielt også, så er der altid en, der siger: 'Nej, ved du hvad. Nu vil vi hygge os …' Og jeg siger: 'Hvorfor! Har vi dog ikke hygget os nok nu?'" Niels Hausgaard i interview med Berlingske

Arrangør Vendsyssel Teater & FOF Vendsyssel

Sal: Musiksal        kl. 16:00 til 17:30     Pris: fri entré
 

Synes godt om

Tidligere forestilling

fri entré

14/9-2018
Kl. 16:00 til 17:30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317