Ghana Tur - Retur

Lisbet Hansen fortæller og viser billeder om egne oplevelser i Ghana, hvor hun i perioder arbejder frivilligt med bl.a. at bygge brønde og vandtanke til opsamling af regnvand.

Pause med kaffe og Fru Hansens hjemmebagte kringle

Esther Ayaria Abangwine fra Ghana og Morten Ledskov fra Hammershus Fairtrade fortæller om kurvefletning og vigtigheden af eksport af varer fra ”udkants-Ghana” til andre lande.

Esther Ayaria Abangwine er en meget dygtig kurvefletter, som kan flette de fleste  typer kurve. Hun er en af de eneste af de 450 kurveflettere Hammershus Fairtrade arbejder sammen med, der kan tale engelsk.

Esther vil også vise forskellige flette-teknikker, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål - og måske prøve selv.

Esther Ayariga Abangwine besøger Danmark og Sverige i maj og juni. Hun er 41 år gammel, gift med kurveproducent Peter Agandaa og mor til 3 børn.


 

Synes godt om

Tidligere forestilling

160 kr.

Hele overskuddet ved arrangementet

går til Lisbets projekter i Ghana

 

se www.fruhansensplan.dk

8/5-2017
Kl. 19.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317