Giv det videre

Tag med på en tidsrejse… og giv dine erindringer videre til eftertiden

Vidste du, at du ligger inde med uvurderlig viden, som omverdenen bare venter på at få fingrene i?

Alle har en historie, og også DIN vil være en guldrandet gave for eftertiden. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan giver du den videre?

Tag med journalist og ”erindringsbudskaber” Lotte Printz på en tidsrejse, som sætter skub i erindringerne og liv i historien. Kufferten er pakket med ting og fortællinger og et par fif til, hvordan du griber det an, når du skal fortælle om DIT liv i historien til glæde og gavn for dig selv og andre.

Aftenen er arrangeret af Lokalhistorisk Samråd for Hjørring Kommune som et indspark til det nationale erindringsindsamlingsprojekt Giv det videre, der er en del af DR, Nationalmuseet og Slots- og Kulturstyrelsens Historier om Danmark, og skal få danskere i dialog på tværs af generationer og land.

Lotte Printz hjemmeside; http://livihistorien.dk

 

Arrangør: Lokalhistorisk Samråd i samarbejde med Fortællekredsen Vendsyssel
Sted: Musiksal
Tidspunkt: 18.00 - 21.00

Synes godt om

Tidligere forestilling

Gratis entré

2/5-2017
Kl. kl. 18:00-21:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317