HAMLET

Hvem der?” - Lyder det agtpågivende, usikkert og søgende fra en stemme i mørket. Sådan starter William Shakespeares tragedie over dem alle: HAMLET.

Det er usikre tider. Alle er på vagt. Kongen er død, og der er råddenskab i Danmarks rige. Kongens bror har overtaget både tronen og Dronningen, og tilbage står prins Hamlet; svigtet, alene og i dyb sorg. Selv Hamlets elskede Ofelia kan ikke dæmpe den uro, der vokser i Hamlet. En uro, der forvandles til rasende hævntørst, da det bliver klart for Hamlet, at faderen er blevet myrdet af sin egen bror. 

Oplev den prisvindende Elliott Crosset Hove i titelrollen i Shakespeares brandaktuelle drama om kampen for at få sandheden frem i en verden fyldt med fake news. Men findes der kun én sandhed?

Anbefales fra 14 år.

Medvirkende: Elliott Crosset Hove, Charlotte Fich, Asta Kamma August, Henrik Birch, Jørgen Bing, Jesper Groth, Julie Buch-Hansen, Benjamin K. Hasselflug og Kresten Andersen.

N.B. Hovedrolleindehaver Elliot Crosset Hove er modtager af én af de otte Talentpriser ved Årets Reumert 2017, og nykåret vinder af prisen som bedste mandlige skuespiller på Locarno-festivallen i Schweiz. En pris han modtog på baggrund af sin hovedrolle i filmen Vinterbrødre.

Instruktør: Jacob Schjødt
Scenograf: Carsten Burke Kristensen
Lysdesigner: Anders Budolf Andersen
Lyddesigner: Todd Sarfaraz

Oversættelse: Niels Brunse                                                                                                                                                                         

Forestillingsfotos: Tao Lytzen

Synes godt om

Tidligere forestilling
20/9-2017
14/10-2017
Kl. 19.30 på hverdage og lørdage kl. 15.00

Hovedrolleindehaver Elliot Crosset Hove er modtager af én af de otte Talentpriser ved Årets Reumert 2017. Reumertjuryen skriver således:

Elliott Crosset Hove favner omverdenen med raseriets poesi. Han kan tegne en hel generations indebrændte oprørstrang i Vrede, han kan skildre et fortumlet individs længsel som i Dekalog - og han kan ramme desperationen hos en vildfaren konge som i Livlægens Besøg. Følsomt og rent.”

Han modtager prisen for sine optrædener i Vrede på Folketeatret samt Dekalog og Livlægens Besøg på Betty Nansen Teatret. Her fortæller han om prøveforløbet inden en rolle.

 

 

 

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317