LUTHERS ALENE

- Hørby Efterskole præsenterer årets musical

LUTHERS ALENE

Hørby Efterskole præsenterer årets musical: LUTHERS ALENE

Den unge kvinde Augusta Verum er rejst til byen Patriam, hvor hun skal arbejde hos partiet. I byen sidder Borgmester Tempo solidt på magten, og når bysbørnene har ondt i sindet – og det har de tit – er der råd for. Her kan du nemlig KØBE dig til ro i sjælen. Men kan det virkelig være rigtigt…?

Som titlen måske antyder, er inspirationen til årets forestilling fundet i 500 års-fejringen af Reformationen. Kan vi bruge denne gamle begivenhed til noget i dagens Danmark? Vi spoler tiden frem og forholder os til, hvordan Martin Luthers tanker og handlinger kunne se ud i et nutidigt perspektiv.

”Hørby Efterskole? Er det ikke dem med musicals?”

Jo, det har vi lavet i over 30 år. På Hørby Efterskole skriver skolens musik- og dramalærere hvert år en spritny musical tilpasset årets elevhold. Der er således tale om en verdenspremiere med dugfriske replikker og nykomponeret musik.

Kommer Augusta Verum til at passe ind?
Kan Facebook mobilisere byens borgere?

Får Borgmester Tempo sit nye rådhus?
Er Martin Luther håbløst forældet?


Se musicalen og få svarene – vi ses i mørket!


Arrangør: Hørby Efterskole
Sal: Black Box.

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

Kr. 70,00 / Unge u. 18 år gratis.

11/4-2017
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317