Hübberiet  -  Aflyst

Hübberiet er desværre aflyst. 

Læs pressemeddelelse her

 

Hübberiet

Den Kongelige Ballet i Vendsyssel

Hübberiet er en uhøjtidelig og underholdende forestilling, hvor snak, debat, musik og dans blandes sammen. Aftenen har sit eget unikke tema, der endevendes af inspirerende gæster og tilsættes smukke uddrag fra Den Kongelige Ballets repertoire – alt sammen lagt i balletmester Nikolaj Hübbes rutinerede hænder.


Oplev bl.a. forfatter Hanne-Vibeke Holst, kritiker Anne Middelboe Christensen, poetry slam Peter Dyreborg og musik ved Lone Rødbroe og Henrik Baloo. 
En håndfuld af kompagniets allerbedste dansere viser scener fra klassikerne Svanesøen og Sylfiden og en forsmag fra prøverne på den helt nye ballet, Spardame.


Om du er ny eller rutineret udi ballettens verden er fuldstændig ligegyldigt - Hübberiet er for alle, der ønsker en god aften i teatret. 
 

Arrangør: Vendsyssel Teater & Det Kongelige Teater
Sted: Store Sal

Synes godt om

Tidligere forestilling

255 kr.

23/3-2018
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317