"INFLUENCERS OG ANDRE MED JORD I HOVEDET" 

NP HENRIKSEN M. OPVARMER DANIEL HOFFE
LØRDAG DEN 11. FEBRUAR 2023
KL. 19:00 VARIGHED 70 MINUTTER UDEN PAUSE 
PRIS: 150 KR. 
MUSIKSAL

ARRANGØR: VENDSYSSEL TEATER & EVENTS. 

 

Nu er det for første gang muligt at opleve en af landets største influencer debutere på en stand-up scene - sammen med en af landets mest rutinerede komikere.

NP Henriksen er afsted på turne med sit 5. One-man show - og denne gang har han taget en landskendt debutant med som opvarmer: Nemlig Danmarks første - og med over 200.000 følgere stadig en af de største - influencer Hoffe aka Jyden. Og hvad handler showet om?  Det handler naturligvis om Influencers og andre med jord i hovedet.

Publikum er garanteret en fantastisk aften hvor unikke og stærke modsætninger mødes. NP Henriksen har brugt de sidste 25 år på at få folk til at grine af virkeligheden. “Nu har jeg Hoffe med, som har brugt rigtigt meget tid på ikke at være i eller forholde sig til virkeligheden - det er sgu da lidt pudsigt”.

Hoffe glæder sig meget til sin debut, men er også skræmt ved tanken “At være influencer er egentlig ret nemt, det er bare at lave en video, poste den - jeg skal ikke forholde mig til det mere. Når du står på en stand-up scene, så står du midt i virkeligheden, det er vanvittigt skræmmende og angst provokerende".

Men bare rolig - i showet “Influencers og andre med jord i hovedet” tager en af landets mest rutinerede komikere, NP Henriksen, publikum med under armen til en aften pakket med jokes, selvironi og latterfremkaldende brok. Han siger selv om showet ”Titlen, på showet, er ret præcis. Det er dét, det handler om, det er let afkodeligt – men spørgsmålet er så bare om det er mig, der har jord i hovedet? Men det kommer til at give mest mening, når du har set showet”.

Igennem 25 år har NP Henriksen underholdt alle steder i landet og fået alle mennesker til at grine af hans selvironi og holdninger gennem sit unikke komiske talent. Hvis du ikke har set ham på TV så er det forståeligt - for også TV har NP Henriksen en holdning til.

Opvarmer til showet er Daniel Hoffe aka. Jyden og han er en ultrakendt influencer på YouTube, Facebook og Instagram. Med over 200.000 følgere er han en kendt mand, men han har aldrig stået på en standup scene før. Publikum kan dog glæde meget sig til at opleve manden der i timevis kan fortælle historier om sit vilde kendisliv.

 

Spilledatoer

Lørdag den 11/2 19:00Køb billet

Synes godt om

150 kr.

11/2-2023
Kl. 19:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317