Instruktør: Michael Moritzen

Scenograf: Gitte Baastrup

Lysdesigner: Anders Budolf Andersen

Medvirkende: Hanne Laursen og Jørgen Bing

Originaltitel: Bakersfield Mist

Forfatter: Stephen Sachs

Teaterforlag: Nordiska ApS - København

Hvad sker der, hvis man opdager, at man har et loppefund af et maleri, der er mange millioner værd? Eller hvad hvis det ikke er? Hvem afgør, hvad der er kunst, hvad der ikke er kunst, og hvad skal det koste? Det er en eviggyldig diskussion om, hvad ting er værd, når den polerede kunsthandler møder den lettere affældige frue i hendes ydmyge hjem. Det kommer der mange sjove, muntre men også alvorlige emner ud af – for i virkeligheden er der vel ingen, der rigtig kender kunsten. De to medvirkende leverer både skarpe pointer om kunsten samt et indblik i to skæbner og deres historie.

Synes godt om

Tidligere forestilling

Forestillingen varer ca. 1 time og 20 minutter. Der er ingen pause

14/9-2016
8/10-2016
Kl. Hverdage kl. 19.30, lørdage kl. 15.00

PRESSEMATERIALE

Klik her

Nordjyske

 

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317