Dette arrangement er desværre aflyst pga. den midlertidige nedlukning af teatret ifbm. Corona-situationen i Nordjylland.
Læs mere om vores nedlukning, og hvordan du skal forholde dig her.

SÆBY BIGBAND PRÆSENTERER
JAZZ BY CHRISTMANS

LØRDAG DEN 5. DECEMBER 2020
KL. 14:00 
 (VARIGHED: 2x 45 min. + pause)
MUSIKSAL
Arrangør: Sæby Bigband

Det fedeste jazzorkester i Nordjylland
Sæby Big Band er det nordligste Big Band i Danmark. Bandet blev dannet i 1996 og havde i opstartsårene tilknytning til Sæby Kommunale Musikskole og nu Frederikshavn Musikskole. Dirigent Frank Sørensen har været med hele vejen fra opstart og til i dag. Orkestret består af dygtige musikskoleelever, MGK-elever, fritidsmusikere, musikstuderende, semiprofessionelle og andre dygtige musikere med andre relationer til den rytmiske musik.

Orkestret er et fuldt besat big band. Det vil sige rytmegruppe med trommer, percussion, bas, guitar og klaver; blæsergruppe med 5 saxofoner, 4 basuner og 5 trompeter. Desuden 2 vokalister,

Igennem tiden har Sæby Big Band optrådt med gæstesolister, blot for at nævne nogle; Veronica Mortensen, Mike Andersen, Cæcilie Norby, Gunhild Carling og seneste jul 2019 havde vi besøg af en svensk jazzvokalist Ellen Anderson. 

Synes godt om

Tidligere forestilling

75 kr.

5/12-2020
Kl. 14:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317