JESUS, MIN SØN
- Arrangør: B. W. Lannerö og Vendsyssel Teater & Event

FREDAG 25. AUGUST KL. 19:30
FREDAG 26. AUGUST KL. 19:30
LØRDAG 27. AUGUST KL. 15:00
BLACK BOX


OM FORESTILLINGEN 
Jesus, min søn er en varm, morsom og gribende komedie, der lader Josef, julehistoriens glemte mand, sige sin mening. Mød Josef, den næsten værste tømrer i området. Han lærer først sin kone at kende, da hun vendte tilbage for at klage over et bord, hun har købt af ham. Det forhindrer ham ikke i at invitere hende ud, og de bliver til sidst gift. Et ret umærkeligt ægteskab, indtil Maria meddeler, at hun er gravid, og at Josef ikke er faderen.

Da barnet vokser op, viser han sig at have et bemærkelsesværdigt talent med træ - hvilket giver yderligere vægt til tanken om, at Josef ikke er faderen! Den unge mand har dog vigtigere ting at lave end at lave møbler. Han skal begive sig ud på vejen til sin skæbne; en pinefuld død efterfulgt af de mest bemærkelsesværdige begivenheder, verden nogensinde har set. 

Dette er et forbløffende enmandsspil, historien om Jesus set med Josefs øjne. En almindelig og jordnær mand, der er forfærdet over, hvordan hans billede senere bliver skildret i kristen kunst! 
Forfatteren til dette tour de force monodrama har en fortid som stand-up-komiker - og det mærkes. Han har fået den geniale og indlysende idé at fortælle 'the greatest story ever told' fra en helt ny synsvinkel. 
Dem har der ganske vist været adskillige af - fra Apostlenes til Monty Pythons gerninger - men her står vi over for et interessant kronvidne: Selve Jesu papfar, tømmermester Josef af Nazareth. Det var ikke nogen nem rolle, han fik tildelt af sin overordnede stedfortræder. Hovedpersonen, hans betydningsfulde skæbne og ejendommelige familie skildres med stor lune og vittige indfald. 


Medvirkende: Benjamin W. Lannerö
Forfatter: John Dowie
Iscenesættelse: Helge Reinhardt

FORESTILLINGEN ER PRODUCERET MED TILLADELSE DIREKTE FRA RETTIGHEDSINDEHAVEREN, JOHN DOWIE

Spilledatoer

Torsdag den 25/8 19:30Køb billet
Fredag den 26/8 19:30Køb billet
Lørdag den 27/8 15:00Køb billet

Synes godt om

155 kr. 
Studerende: 75 kr

25/8-2022
27/8-2022
Kl. 19:30 og 15:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317