KAN SORG BLIVE TIL LYS?
TORSDAG 20. JANUAR KL. 18.30

DET SVÆRE SPØRGSMÅL KAN DU FÅ TO BUD PÅ MULIGE SVAR PÅ TORSDAG 20. JANUAR PÅ VENDSYSSEL TEATER.

Udgangspunktet er forestillingen ‘Flowers for Torgeir’, som Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret spiller kl. 19.30 i teatrets Black box. Roberta Carreri har skabt en performance dedikeret til sin afdøde arbejds- og livspartner Torgeir Wethal. 
Forinden holder tidligere provst Lars-Erich Stephansen fra Hirtshals et oplæg over netop spørgsmålet om muligt lys i sorgen. Det gør han i Musiksalen kl. 18.30.
Roberta Carreri er alene på scenen, og så alligevel ikke. Via projektioner bringes Torgeir til live og bliver hendes medspiller i et poetisk og stemningsfyldt ritual. Sorgen har mange sider.
“Det siges, at man dør to gange. Den anden gang er, når man bliver glemt. Jeg ønsker ikke, at Torgeir skal glemmes”, siger Roberta Carreri.

Der er fri entré til oplægget af Lars-Erich Stephansen.

BILLETLINK TIL ‘FLOWERS FOR TORGEIR

Efter forestillingen vil der være mulighed for at deltage i en aftertalk med skuespilleren Roberta Carreri faciliteret af forestillingens dramaturg Anne Middelboe Christensen (varighed ca. 25 min).

 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

FRI ENTRE

20/1-2022
Kl. 18.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317