Karriere og Privatliv med Kirsten Lehfeldt og Jacob Wendt Jensen

Fredag den 7. februar 2020
Klokken 19.00 – 21.00
Musiksalen

Arrangeret i samarbejde med FOF Vendsyssel.

Eksklusivt foredrag! I kølvandet på bestselleren ”Kirsten Lehfeldt – en biografi” af Jacob Wendt Jensen tilbydes nu et møde med skuespiller Kirsten Lehfeldt, der fortæller om fem årtier i show-business. Om hvad der foregik både på scenen, i kulisserne og derhjemme.

Gennem fem årtier har Kirsten Lehfeldt gjort sig bemærket som en af landets dygtigste skuespillere i både teater, film, tv-serier og inden for satire og humor. Nu fortæller hun åbenhjertigt om sit kald som skuespiller, succeser og fiaskoer og gangen på jord som menneske, mor og mormor. Om at være både købmand, legebarn og levemenneske om en hals. Kom med bag kulisserne på kaotiske film optagelser og skabelsen af en perlerække af teaterstykker og comedy med Søs & Kirsten. Kirsten Lehfeldt åbner også døren ind til mere ukendte sider af hendes blanding af alsidigt skuespillertalent, familieoverhoved og menneske med healerevner. Tak for både en Bodil-statuette og en Henkel-pris, men familien vil altid komme i første række!

Foredrag 1 time, så en lille pause og herefter spørgerunde og evt. bogsignering

 

Billet kan købes på www.fof-vendsyssel.dk


 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

Kr. 195

7/2-2020
Kl. 19:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317