KLARSYNSAFTEN I SELSKAB MED ÅNDERNE
- Klarsyn, spørgsmål og svar med Sebbastian Lorantius

TIRSDAG 11. AUGUST 2022
KL. 19:00 - 21:00
// MUSIKSAL // Arrangør Sebbastian Lorantius


En livsbekræftende aften med viden, forståelse & budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius. 
Spiritualitet er ikke for enkelte udvalgte. Denne aften vil der være fokus på den naturlighed det er at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget. 

 ”Klarsyn - Spørgsmål og svar” er en spirituel aften med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius.
Aftenen starter med en kort introduktion til hvordan clairvoyance og afdødekontakt kan foregå, hvorefter der vil være en demonstration af disse kompetencer, hvor flere blandt publikum kan få kontakt med den åndelige verden. Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål, hvor du som deltager er med til at præge aftenens teoretiske emne 
Det er vigtigt at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fællesskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne. 

  • Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde. 
  • Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi arrangementet igennem.
  • Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under arrangementet opretholdes. 

 RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE
(OBS! - Overtrædelse af nedenstående retningslinjer kan medføre bortvisning, da disse er til for opnå den bedst mulige kontakt)

  • Børn under 13 år kan ikke deltage. Dette gælder også små børn/babyer. 
  • iPad, kameraer og mobiler skal holdes slukket under hele aftenen. 
  • Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen og dens indhold. 
  • Indtagelse af alkohol må ikke ske før eller under aftenen. 
  • Møder man op påvirket af stoffer, alkohol eller i stærk psykisk ubalance, kan man ikke deltage.
  • Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene/indgangen lukkes, refunderes købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
  • Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom arrangøren. 

Sebbastian Lorantius er et af landets yngste praktiserende clairvoyante medier. Mange har måske oplevet Sebbastians arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, men han er også anerkendt for sit arbejde med private sessions samt sine klarsynsaftener landet over, og som underviser på workshops & uddannelse, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”. I sit arbejde er han anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, med over 10 års erfaring som ambassadør for den åndelige verden. 

Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk 

Spilledatoer

Torsdag den 11/8 19:00Køb billet

Synes godt om

200 kr.

11/8-2022
Kl. 19:00-21:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317