Klarsynsaften med Sebbastian Lorantius

KLARSYNSAFTEN I SELSKAB MED ÅNDERNE
v/ Sebbastian Lorantius

TIRSDAG 24. AUGUST 2021
KL. 19:00 - 21:00
// MUSIKSAL // Arrangør Sebbastian Lorantius

En aften med viden, forståelse og; budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius.
Denne aften ønsker vi, at give dig indsigt i den naturlighed det er, at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget. Det er vigtigt at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fælleskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.

Der vil være en introduktion af den åndelige verden, clairvoyance og afdødekontakt, hvorefter der vil være demonstration af de to sidstnævnte kompetencer, hvor du vil kunne opleve flere forskellige måder at arbejde som clairvoyant medie på. Dette betyder at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød eller måske modtage en clairvoyant besked. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål. Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde.

Åbenhed blandt publikum er nødvendigt, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi aftenen igennem. Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under aftenen opretholdes. Det er vigtigt, du er åben for input, der måtte komme under aftenen og som kan have indflydelse på aftenens energi, deriblandt øvelser som fx. meditation.


KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

Spilledatoer

Tirsdag den 24/8 19:00Køb billet

Synes godt om

210 kr.
(unummererede pladser)

24/8-2021
Kl. 19:00 - 21:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317