Gæstespil: Sydhavn Teater + Bombina Bombast

LOVE LOOP – Director’s Cut

Hvem siger vi ikke kan være intime på Facebook? Hvor slutter de sociale medier, og hvor begynder virkeligheden?

I LOVE LOOP – DIRECTOR’S CUT møder vi aftenens case i The Social Media Addicts Charity Show: ‘Mille’. Hun er skuespiller, 35 år, og hun er i et parforhold, som ikke nødvendigvis er alt for sundt. Mille er nemlig mere afhængig af ham, end han er af hende, og hun kæmper nu for at fastholde Franz-Bent, som er utroligt hurtigt surfende, kendt og begæret af mange.

Mille Maria Dalsgaard spiller også den udvidede version af LOOP LOVE (2015), hvor hun pendulerer mellem tre live-kameraer, en loopstation og rollerne som ’The Host’ og ’The Case’ i The Social Media Addicts Charity Show. Dette bliver startskuddet på en viral rutschebanetur i selskab med beundreren Franz-Bent i en kaskade af selvpromovering og flossede følelser.

Hvem siger vi ikke kan være intime på Facebook? Hvem siger, at vi ikke kan være intime med Facebook? Hvor slutter de sociale medier, og hvor begynder virkeligheden?

Mille Maria Dalsgaard skrev soloen LOVE LOOP ud fra dels en fascination af og dels en væmmelse over vores forhold til sociale medier. Nu har hun sammen med det digitale scenekunstkompagni Bombina Bombast fra Malmö skabt en ny version af LOVE LOOP, som passende har fået tilnavnet Director’s Cut.

OVE LOOP – Directors’ Cut
Tekst & Idé: Mille Maria Dalsgaard
Koncept: Sydhavn Teater & Bombina Bombast
Instruktion: Bombina Bombast
Medvirkende: Mille Maria Dalsgaard
Foto & grafik: Lars Grunwald

OBS! FORESTILLINGEN VISES I SAMARBEJDE MED PIXLART, ØSTERVRÅ.

Synes godt om

Tidligere forestilling

OBS! SPILLER PÅ PIXLART,ØSTERVRÅ.

28/4-2017
Kl. 19.30

PRESSEMATERIALE

Klik her

Kulturshot

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317