Lydkanten

LYDKANTEN

Lydkanten er et nordjysk talentforløb for talentfulde sangskrivere, der vil videre med deres musik.
I år er 8 elever optaget på Lydkantens forløb, hvor et stærkt team af coaches, bestående af Pernille Rosendahl (Swan Lee, The Storm), Michael Møller (Moi Caprice, The Mountains), Dorthe Gerlach (Hush), og Morten Winter (Treefight for Sunlight) samt scenecoachingekspert Kristian Koch. De har alle arbejdet intensivt med talenterne.

De unge sangskrivere har fået sparring inden for sangskrivning, komposition og performance i et forløb som skal give dem mulighed for at arbejde intenst med deres musik og kunstneriske udtryk, og samtidig etablere betydningsfulde netværk med andre musikere og branchefolk fra regionen.

Nu skal det udfoldes live!

Med Michael Møller og Dorthe Gerlach som aftenens musikalske værter vil du få præsenteret cremen af nordjysk talent, som er:
 - Tess Daarbak
 - Morten Schelske Møllgaard
 - Yasmin Winther - https://soundcloud.com/yasminwinther
 - Andreas Dons - https://soundcloud.com/andreas-dons-larsen
 - Laura Lilholt
 - Freja Lund
 - Ida Kleist
 - Kystan Palani

 

MICHAEL MØLLER

Over sine to soloudgivelsers intet mindre end 47 sange har Michael Møller vist sig som en tekstskriver med enestående indlevelse i sine fortællinger og som en bemærkelsesværdig komponist med flair for styrken i både det enkle og det storladne - evner, der også kan genkendes hos Michael Møllers bands: indieauteurene moi Caprice og popgruppen The Mountains.

DORTHE GERLACH

Er det mod eller dumdristighed, der får en til at udgive et soloalbum på sit modersmål, når man på tiende år har succes som sanger og begavet tekstforfatter i et af landets populære orkestre med guldpladestatus og udsolgte koncerter over alt fra Skagen til Gedser? - Eller er det nødvendighed? Dorthe Gerlach, den lysende stemme fra Hush, stråler klarere end nogensinde på albummet Natlys, der kredser om døden og forgængeligheden, det svære parforhold, bittersøde erindringer og glimt fra indre Nørrebro og det yderste Vandkantsdanmark
 

Arrangør: Det Musiske Hus - Støttet af Kulturalliancen.

Sal: Musiksal
Pris: 120 kr.

 

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

120 kr.

13/5-2017
Kl. 20.00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317