MAGGIDUDDI OG JEG MED FLER’
- HISTORIEFYLDT KONCERT

FREDAG 15. OKTOBER 2021 (oprindelig dato 9. april 2021)
KL. 19:30
// MUSIKSALEN // Arrangør: Revysangens Genklang

Revysangens Genklang præsenterer kabareten Maggiduddi og jeg med fler’. Et genhør med flere af danske revyviser helt op til i dag. Et nostalgisk tilbageblik, men med et nutidigt og humoristisk udtryk.
Kabareten er så heldig at have kapelmester John Skou til at stå i spidsen for både den musikalske og historiske del af forestillingen. Men kan han få lov til at præsentere flere års forskningsarbejde i dansk revyhistorie, når scenen indtages af tre sprælske revyskuespillere, der hver især glæder sig til at fremføre netop deres revyviser og få publikums uddelte opmærksomhed?

Kabareten har Danmarkspremiere i Kulturhuset Magion i Grindsted august 2020 og turnerer derefter over hele landet. Forestillingen instrueres af Kim Brandt, der selv er revyskuespiller og har medvirket i bl.a. Rottefælderevyen. I år er han aktuel som skuespiller i Rødvig Revyperler

Medvirkende: Frederik Brorson, Neklas Klausen, Birgitte Antonius
Musik: John Skou, Brian Svendsen
Instruktion: Kim Brandt


Forestillingen er støttet af Kulturpuljen i Billund Kommune og Nordea Fonden.

Revysangens Genklang er en forening, der har specialiseret sig i at fortælle dansk revysangs historie. Foreningen har de sidste par år med stor succes optrådt over hele landet med revyviser både som duo og trio.
Revysangens Genklang tager med denne forestilling springet til en kabaretforestilling.


Se mere på: www.revysangensgenklang.dk

KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

Spilledatoer

Fredag den 15/10 19:30Køb billet

Synes godt om

120 kr.

15/10-2021
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317