Med hovedet

i himlen og

fødderne på

jorden

GÆSTESPIL - LOUISE SCHOUW TEATER

Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Cabaret-forestillingen “Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” er en livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet efter man er fyldt 50. To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak hos den ene af dem i hendes hus på landet.

Snakken begynder - som den altid gør - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to voksne kvinder i deres bedste alder, er der ikke småting, der vælter ud.

Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Kvinderne er gode til at vende de vigtigeste ting i livet: Dagligdagsting, der rør dem tæt på, som sex, savn, parforhold, børn osv. - men også vigtige dagsaktuelle emner kommer til debat mellem de to.

 

For hvad sker der med verden? Og hvor er vi på vej hen?

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om HVERDAGEN. En nutids-cabaret om livet lige nu, hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.

Vi skal leve fra hjertet og give alle omkring os kærlighed - for det er dét verden behøver lige nu: LOVE!

Både Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er nogle velbevandrede damer ud i musikforestillinger. Susanne har tidligere bl.a turneret med både Marlene Dietrich og Bodil Steen Cabarets til landets teaterforeninger og Anne Karin var i sidste sæson med Louise Schouw Teater på forestillingen “Kys Hinanden” om Aage Stentofts liv.

De er begge garvede sangerinder og skuespillerinder og er suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomhed såvel som alvor.
 

Varighed: 1 time og 45 min inkl. pause. 


Medvirkende: Anne Karin Broberg og Susanne Breuning
Instruktør: Louise Schouw
Pianist: Thomas Pakula

 

Synes godt om

Tidligere forestilling
12/1-2018
Kl. 19.30

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317