Mig og Ulf

Mig og Ulf

STORE SAL

Oplev Flemming Jensen og stortalentet Amalie Fjeldmose i et nyt dansk lystspil, hvor ældrebyrden møder iPad-generationen

Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke arbejdet sammen, siden de spillede Sherlock Holmes og Dr. Watson i 1985. Men nu har Flemming skrevet et helt nyt lystspil til dem – faktisk en musical! En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige succeser gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker!

Flemming havde en helt klar aftale med Ulf, men Ulf dukker ikke op. Så i sidste øjeblik må Flemmings niece, den unge Amalie, springe ind og spille Ulfs rolle – i Ulfs kostumer. Det er ikke helt nemt for en ikke særligt høj, 25-årig pige at tumle med Ulf Pilgaards sketcher og dialoger, så hun finder på sit eget stof – og Flemming er ved at fortvivle!

Mig & Ulf er nyt dansk lystspil af og med Flemming Jensen, der tidligere har stået bag succeserne Spindoktor og Mogens og Mahmoud, og med stortalentet Amalie Fjeldmose, der spillede titelrollen i Skammerens datter på Østre Gasværk.

Forfatter: Flemming Jensen

Instruktør: Lars Knutzon

Scenografi: Kirsten Brink

Produktion: Aveny-T

Varighed: 2 timer og 10 minutter - inklusiv 20 minutters pause

Sted: Store Sal på Vendsyssel Teater

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

255 Kr. (FAST PRIS - dvs. uden for abonnementstilbud og andre rabatter)

11/4-2018
Kl. 19:30

"fra start til slut både latter- og
tankevækkende oplevelse."

Nordjyske

 

"Klassisk Jensen!” 

Jyllands-Posten

 

”Barok sans for scenefortryllelse!”

Frederiksborg Amts Avis

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317