Mig og Ulf

Mig og Ulf

STORE SAL

Oplev Flemming Jensen og stortalentet Amalie Fjeldmose i et nyt dansk lystspil, hvor ældrebyrden møder iPad-generationen

Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke arbejdet sammen, siden de spillede Sherlock Holmes og Dr. Watson i 1985. Men nu har Flemming skrevet et helt nyt lystspil til dem – faktisk en musical! En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige succeser gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker!

Flemming havde en helt klar aftale med Ulf, men Ulf dukker ikke op. Så i sidste øjeblik må Flemmings niece, den unge Amalie, springe ind og spille Ulfs rolle – i Ulfs kostumer. Det er ikke helt nemt for en ikke særligt høj, 25-årig pige at tumle med Ulf Pilgaards sketcher og dialoger, så hun finder på sit eget stof – og Flemming er ved at fortvivle!

Mig & Ulf er nyt dansk lystspil af og med Flemming Jensen, der tidligere har stået bag succeserne Spindoktor og Mogens og Mahmoud, og med stortalentet Amalie Fjeldmose, der spillede titelrollen i Skammerens datter på Østre Gasværk.

Forfatter: Flemming Jensen

Instruktør: Lars Knutzon

Scenografi: Kirsten Brink

Produktion: Aveny-T

Varighed: 2 timer og 10 minutter - inklusiv 20 minutters pause

Sted: Store Sal på Vendsyssel Teater

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

255 Kr. (FAST PRIS - dvs. uden for abonnementstilbud og andre rabatter)

11/4-2018
Kl. 19:30

"fra start til slut både latter- og
tankevækkende oplevelse."

Nordjyske

 

"Klassisk Jensen!” 

Jyllands-Posten

 

”Barok sans for scenefortryllelse!”

Frederiksborg Amts Avis

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2017 indledes Vendsyssel Teaters næste fireårige egnsteateraftale. 

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317