Mit mørke

GÆSTESPIL – FIVE FEET TALL

Medvirkende: Bodil Sangill og Lykke Sand Michelsen

Instruktør: Pia Rosenbaum

Besættelsestiden har været domineret af fortællinger om mænd, men her kommer endelig historien om en autentisk kvindeskæbne, som er alt andet end ordinær. 

Under Anden Verdenskrig bliver den 16-årige jyske pige Ebba medlem af det danske nazistparti. Hun melder sig som frivillig i Tysk Røde Kors og oplever krigen fra den anden side af grænsen. 

Få hundrede meter fra Førerbunkeren plejer hun sårede tyske soldater til den bitre ende. Da krigen er slut, vender Ebba hjem til Danmark og lægger sin historie bag sig. Hun fortæller den aldrig til nogen. Ikke før nu – hvor hun tager os med ned i de længe fortrængte og dystre minder. Og ind i mørket.

Synes godt om

Tidligere forestilling
17/11-2016
Kl. 19.30

 

PRESSEMATERIALE

Klik her

CphCulture

Kulturkupeen

Seniorbladet

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317