Dette arrangement er desværre aflyst pga. den midlertidige nedlukning af teatret ifbm. Corona-situationen i Nordjylland. Læs mere om vores nedlukning, og hvordan du skal forholde dig her.

MØDRE
GÆSTESPIL AF LOUISE SCHOUW TEATER


BLACK BOX
MANDAG 9. NOVEMBER 2020
KL. 10.00

Jeg var en god mor – indtil jeg fik børn! I en mødregruppe er fire nybagte mødre samlet i deres livs første arrangerede venskab. Sammen tager de fat i de mange spørgsmål, 
der følger med forældreskabet. Der bliver luftet ud i de store følelser, små glæder og magiske øjeblikke – udfordringer med ulvetime, søvnmangel og kampen om at være den bedste mor kommer også på bordet.

Med: Szhirley, Lykke Sand Michelsen, Julie R. Ølgaard og Sara Møller Olsen
Instruktion: Christine Exner
Tekst: Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og Anna Bro.


TAG DIN BABY MED I TEATRET
Kulturelt bliver mødre på barsel ofte overset, og der er sjældent et udbud af aktiviteter, som udelukkende er rettet mod mor og barn. Med Mødre har Louise Schouw Teater skabt et koncept, som gør det muligt for mødre at tage sin baby med i teatret – og nu kommer forestillingen til Vendsyssel Teater.

Tag barnet, veninden, kæresten, manden eller mødregruppen med til en fælles oplevelse om livet som nybagt forælder. I bedste babybio-stil kan publikum parkere barnevognen udenfor salen under opsyn. Ved ankomst får man udleveret en brik, som lyser og vibrerer, når babyen vågner – og så er det selvfølgelig tilladt at hente sin baby med ind i salen for at se resten af forestillingen.

KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

Synes godt om

Tidligere forestilling

Løssalg: 235 kr.
Abonnement: 185 kr.
Grupper (min. 10 personer): 195 kr.
Under 25 år: 75 kr.
Studerende: 75 kr.

9/11-2020
Kl. 10:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317