MOTIONISTERNE
MUNTER JULEKOMEDIE OM ET LILLE FIRMA PÅ UDEBANE

11. NOVEMBER - 18. DECEMBER 2021
STORE SAL // 15 ÅR+

Et lille firma har i en årrække solgt sportsudstyr fremstillet af blandt andet minkpels. Ikke den mest succesfulde forretning og med minkudryddelsen er det definitivt slut. I et forsøg på at overleve har firmaet kastet sig ud på dybt vand – bogstavelig talt: De vil sælge drikkedunke lavet af plastic, der er fisket op af havet. Da salget halter, har firmaet brug for PR, men medarbejderne orker ikke mere. Chefen Hovgaard får en fiks idé til en alternativ markedsføring, der måske kan redde firmaet, give de tre medarbejdere gnisten tilbage og samtidig komme den fede julemad i forkøbet med lidt motion. Han arrangerer et teambuildingophold på Vesterhavs Klitside Wellness, hvor en wellness coach og en servicemedarbejder står klar til at tage sig af opgaven. Men julen nærmer sig, og snart skal økonomien gøres op…

I 2018 spillede Vendsyssel Teaters juleforestilling Turisterne i Store sal for fulde sale. Allerede her spirede idéen og lysten til at gentage successen med en ny juleforestilling. Nu er tiden endelig kommet, hvor vi kan præsentere den uafhængige efterfølger Motionisterne. Dramatiker Gunvor Reynberg har endnu engang digtet en festlig komedie med nye skæve karakterer til det samme hold af lokale skuespillere, og igen står instruktør Louise Schouw for at bringe dramatikerens ord til live på scenen.

Blandt holdets nye medvirkende er Henrik ”Baloo” Andersen, som slår julestemningen an på tangenterne. Scenograf Johanne Eggert, der bl.a. skabte scenografien til De 7 slags dråber og I fornuftens land, sørger for at forvandle Store sal til et multifunktionelt rum med svømmepøl, en blæsende vesterhavsstemning og masser af julepynt.
 

TEATERSAMTALER
Vi fortsætter i sæson 21/22 konceptet Teatersamtaler, hvor vi efter udvalgte forestillinger arrangerer 30 minutters samtale med en inviteret gæst om et givent tema, der knytter sig til forestillingen.

LÆS MERE HER

 MEDVIRKENDE
Hovgaard: Jørgen Bing
Arne: Ulver Skuli Abildgaard

Elin: Lone Rødbroe
Fay: Hanne Laursen
Karl-Emil: Robin Haslund Buch
Herbie Hansen: Henrik ”Baloo” Andersen


KUNSTNERNE BAG
Tekst: Gunvor Reynberg
Instruktion: Louise Schouw
Scenografi: Johanne Eggert
Musik: Henrik ”Baloo” Andersen

Koreografi: Rebekka Lund
Lysdesign: Mia Jandje Willett
Tekstdramaturgi: Anne Middelboe Christensen
Produktionsdramaturgi: Ditte Bladt-Hansen


FORESTILLINGENS VARIGHED
Ca. 2 timer inklusiv pause.

Synes godt om

Tidligere forestilling

Løssalg: 285 kr.
Abonnement: 235 kr.
Grupper (min. 10 personer): 245 kr.
Under 25 år: 75 kr.
Studerende: 75 kr.

11/11-2021
18/12-2021
Kl. 19:30, 15:00 og 14:00

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317