Dette arrangement er desværre aflyst pga. den midlertidige nedlukning af teatret ifbm. Corona-situationen i Nordjylland. Læs mere om vores nedlukning, og hvordan du skal forholde dig her.

Arrangørerne, Nordjysk Pigekor,  arbejder i øjeblikket på - i samarbejde med Phillip Faber - at kunne udskyde koncerten til 2021. De, der har billetter til det oprindelige arrangement vil som de første få tilbuddet, så snart nye datoer er på plads.

NORDJYSK PIGEKOR OG PHILLIP FABER

SØNDAG 8. NOVEMBER 2020 KL. 16.00 og KL. 20:00
MANDAG 9. NOVEMBER 2020 KL. 19.30
FOYER
Arrangør: Nordjysk Pigekor


Hjørring synger med Nordjysk Pigekor og Phillip Faber
2020 er et år med fokus på fællessang, og det ønsker vi også at markere i Hjørring - så nu skal der synges! Vi har fået ingen ringere end DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber til, sammen med Nordjysk Pigekor, atslå tonen an til arrangementet Så syng da, Hjørring.

Phillip Faber er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han er kendt for sin helt særlige evne til at formidle musik, både når han selv komponerer, når han står på scenen foran DR Pigekoret, når han spiller på flyglet, når han dirigerer et helt symfoniorkester eller når han toner frem som tv-vært i musikprogrammer.

Nordjysk Pigekor er kendt som landsdelens traditionsrige og velklingende firstemmige pigekor, der synger smukke sange på højt korteknisk niveau.
Phillip Faber har flere gange dirigeret Nordjysk Pigekor i Musikkens Hus i Aalborg, men nu er de samlet i Hjørring og vil opføre velkendte danske sange, ligesom publikum inviteres til at synge med på alle fællessangene.

Vel mødt til et musikalsk arrangement af særklasse, når ”Hjørring synger”.
 

Kære alle jer der har billet til ”Hjørring synger” med Nordjysk Pigekor og Phillip Faber 

 Vi glæder os til at se jer alle til koncerten. 

Da efterspørgslen har været overvældende, har vi gjort alt, hvad vi kunne, for at få plads til så mange som muligt. Koncerterne er rykket ud i teatrets foyer, på denne måde kan vi få plads til flere publikummer, samtidig med, at vi nu kan afholde tre koncerter.

Vendsyssel Teater overholder myndighedernes Corona anvisninger og krav, så I kan trygt deltage i koncerten. Da I alle skal synge med på fællessangene, betyder det ekstra afstand mellem publikum. 

Det betyder følgende:

Det kan være, at udsynet til Nordjysk Pigekor og Phillip Faber ikke bliver optimalt, men du kan høre alt, hvilket er det vigtigste, og flere kan få glæde af denne skønne koncert.  

 Vi håber på din forståelse.

 

Med venlig hilsen 

Nordjysk Pigekor og Vendsyssel Teater

 

KOM TRYGT I TEATRET - LÆS OM VORES TILTAG IFT. COVID-19 HER!

 

Synes godt om

Tidligere forestilling

120 kr.

16:00, 20:00 (8/11) og 19:30 (9/11)

8/11-2020
9/11-2020
Kl. 16:00, 20:00 (8/11) og 19:30 (9/11)

Vendsyssel Teater- Hvad & Hvem

Vendsyssel Teater startede som egnsteater i Hjørring i 1984. Det får tilskud fra både Hjørring Kommune og Frederikshavn Kommune. Den 1. januar 2020 er Vendsyssel Teater opgraderet til et såkaldt §5-teater, og er således på Finansloven.

Teatret producerer hver sæson mellem fem og syv teaterproduktioner. Derudover præsenterer teateret 10 - 12 gæstespil fra turnerende teatre og viser mellem tre og fem forestillinger for børn og unge. Læs mere

Find os her

Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
Tlf. 98 92 47 11
teater@vendsyssel-teater.dk

Cvr. nr. 74841317